Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Beetje bezorgd...
#1
Sad 
Kan iemand me vertellen of dit normaal is ?

Het is een tijdje geleden dat ik vorderingen gemaakt hebt ... Maar ik kwam deze lijntjes in de motor ophanging tegen ... Kan het niet goed zien bij andere media... Is dit "normaal" of ben ik genaaid ?
Motorblok van een r80/7 uit 77 de lijntjes lijken niet door en door maar heb de "draag stang" er nog niet uitgehaald.


Attached Files Thumbnail(s)
       
Reply
#2
Die lijntjes zijn gewoon een afdruk van de gietmal, waarmee het huis van de versnellingsbak is gegoten. En verder zit er een afstand-bus tussen de oren van de bak.
Reply
#3
(04-30-2022, 09:51 PM)BMWconversion Wrote: Die lijntjes zijn gewoon een afdruk van de gietmal, waarmee het huis van de versnellingsbak is gegoten. En verder zit er een afstand-bus tussen de oren van de bak.

Ah ok, dat doet het hart goed, bedankt voor het snelle antwoord!
Reply
#4
Ik ben het helaas niet met BMWconversion eens, dit zijn naar mijn mening echt wel scheuren. Het goede nieuws is dat het niet veel kwaad kan. Als het blok ooit eens moet worden uitgebouwd zou je het kunnen laten lassen bij een specialist.
Reply
#5
Zou je niet als het echte scheuren zijn op de zichtbare naad een zwarte vuile breuklijn verwachten? Ik zie in de tweede foto waar de beide stukken wat schoongemaakt zijn de verf gewoon doorlopen. Als er een scheur zou zijn dan zou die veel beter zichtbaar moeten zijn. Ik denk ook dat het alleen een afdruk van het gietproces is.
BMW R12 1940
Reply
#6
Dan de cruciale vraag, waarom zou het mooi symetrisch op die plek scheuren.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)