Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
R80/2 US Edition
#1
Ik wilde m even voorstellen.....
Reply
#2
Nou steek maar van wal Lei_K...
Reply
#3
Dubbele Brembo schijfremmen voor en plunjer vering achter haha
800 cc blok dus?
Reply
#4
Voorvork lijkt R45/65. Frame R50/69. Is geen plunjervering achter,dat was bij R51/3 wel het geval. Mooie klepdeksels heb je , past hier mooi bij. Ja Jammer dat er onder de tank geen plek is voor de bobines , maar daar vindt Lei nog wel wat op denk ik. Leuk ogende fiets Lei . Gr. Cees.
Reply
#5
voorvork is r65, frame tank en spatborden r50. staat op kenteken als r80/7, bwj '55! Verbouwde achterbrug naar nieuwere cardan en t rijdt geweldig......
Reply
#6
Lei, hoe krijg je het voor elkaar? Motor opnieuw gekeurd?

Wat bedoel je met 'verbouwde ' achterbrug enz., wat heb je hier aan gedaan?
Reply
#7
Dat zijn zaken die vroeger vaker werden gedaan, met die achterbrug... voorste stuk is r50-69, aansluitflens en asklemming van het na 70 tijdperk....Er zijn (nog wel) profs die ze zo knutselen. En t ziet eruit alsof t rechtstreeks uit Beieren komt! De achterschokbrekeraansluiting zit bij een latere cardan op de foute plek, maar daar is een bracket voor geproduceert....Zal wel s een foto plaatsen...Ik heb de motor gekocht als zijnde 80/7 '55, dus dat vond ik wel heel interessant om verder te verbouwen naar wens.
Reply
#8
En de goeie spiegels, ben ook blij dat ik ze nog heb . Hebben 4 jaar onder de werkbank in een bak gelegen , brasso der op en als nieuw . Die plastic dingen gaven wel een goed beeld maar door de moordende zon hier , moest ik telkens corrigeren . Was er klaar mee !!
Reply
#9
Quote:Dat zijn zaken die vroeger vaker werden gedaan, met die achterbrug... voorste stuk is r50-69, aansluitflens en asklemming van het na 70 tijdperk....Er zijn (nog wel) profs die ze zo knutselen. En t ziet eruit alsof t rechtstreeks uit Beieren komt! De achterschokbrekeraansluiting zit bij een latere cardan op de foute plek, maar daar is een bracket voor geproduceert....Zal wel s een foto plaatsen...Ik heb de motor gekocht als zijnde 80/7 '55, dus dat vond ik wel heel interessant om verder te verbouwen naar wens.

Dat zijn dé leuke projecten. Heel veel BMW en toch anders.
Benieuwd naar de foto.

Reply
#10
Quote:En de goeie spiegels, ben ook blij dat ik ze nog heb . Hebben 4 jaar onder de werkbank in een bak gelegen , brasso der op en als nieuw . Die plastic dingen gaven wel een goed beeld maar door de moordende zon hier , moest ik telkens corrigeren . Was er klaar mee !!

Spiegels zij toch nog te koop (RVS)

Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)