Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Onze forum regels
#1
Beste forumbezoeker,

Wij verkopen alleen onderdelen, en hebben in de meeste gevallen geen sleutel ervaring met modellen tot 1970, waardoor wij op technische vragen vaak geen antwoord kunnen geven.
Voor die technische vragen is dit forum ingericht, waar alle liefhebbers hun kennis en ervaring kunnen uitwisselen. Stel hier uw technische vragen, en onthoud daarbij wel het volgende: een forum heeft bestaansrecht door mensen die elkaar helpen; kortom stel niet alleen maar uw eigen vragen maar probeer ook andere liefhebbers van hulp te voorzien!
Het is nadrukkelijk niet de bedoeling dit forum voor andere zaken dan technische vragen te gebruiken, dus niet het aanbieden/ te koop vragen van onderdelen!
Ongewenste onderwerpen of reacties zullen zondermeer verwijderd worden! U kunt via het forum eveneens niet de hobbyist zelf bereiken, het forum is puur bedoeld voor technische vragen onderling. Als u onderdelen zoekt moet u op reguliere wijze contact opnemen met De Hobbyist, dan helpen wij u graag verder.
Tot zover onze gebruiksregels, bedankt voor uw aandacht. Wij wensen u veel succes en plezier op ons forum!

Het Hobbyist team.
Reply
#2
Sinds het forum in een nieuw jasje is gestoken en er een moderator is gevonden die toezicht houdt op de geplaatste items wil ik toch iets weten.

Is het aantal spam-items afgenomen of doet de moderator zijn werk zo goed dat we daar niets meer van merken.

Verder is de kwaliteit van het forum een stuk beter geworden wat te zien is aan het aantal reacties. Vroeger vaak maar een paar per week, nu vaak een stuk of 5 per dag.

Dat we nog lang op deze manier mogen doorgaan.

Jaap.
Reply
#3
In "het Motorrijwiel" van juli/augustus 2016 wordt op pagina 61 een bladzijde aan onze sponsor besteed. Ook een kort overzicht hoe ze begonnen zijn met een uit de hand gelopen hobby.
Reply
#4
De datumnotatie is nu op zijn Engels/Amerikaans, dus mm-dd-yyyy. Is dat aan te passen
Reply
#5
(03-18-2019, 12:14 AM)jaap43 Wrote: De datumnotatie is nu op zijn Engels/Amerikaans, dus mm-dd-yyyy. Is dat aan te passen

De taal is te kiezen helemaal rechts onderin. Deze staat nu standaard op NL.

Ook is in het veldje links daarvan het ontwerp te kiezen. Roundo Light is wat moderner dan het Default theme en geschikt voor mobiel.

(dit was een berichtje van de vorige forum upgrader)
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)