Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Startmotor magneten los
#1
Reactie van bezoeker 'Marco123', geïmporteerd van het oude forum:

De magneten van de startmotor van mijn R1150GS laten los/breken waardoor de startmotor vastslaat. Ik heb begrepen dat dit een zwak punt is bij dit model. Het is de 2e valeo startmotor in een jaar (30000KM) waar dit bij gebeurt. Weet iemand een structurele oplossing voor dit probleem?

BVD.
Reply
#2
Reactie van bezoeker 'jornt', geïmporteerd van het oude forum:

Geen bmw rijden en zeker geen boxer, trilling maakt veel kapot namelijk.
Reply
#3
Lekker blijven rijden.

In dit forum is heel wat geschreven over de Valeo's.
Zie ook deze het forum van de GS-club:

http://www.bmwgsclub.nl/forum/viewtopic....&start=420
Reply
#4
Quote:Geen bmw rijden en zeker geen boxer, trilling maakt veel kapot namelijk.
Er zit regelmatig een troll op dit forum, heel grappig hoor, jouw opmerkingen. (NOT)
Ik vraag mij af wat er in jouw hoofd omgaat. Of eigenlijk, nee, ik wil dat helemaal niet weten. Je bent gewoon een onvolwassen puber. Terug in je zandbak, naar je speelgoed. Als je wat groter bent, dan mag je misschien terugkomen.
Reply
#5
Reactie van bezoeker 'joe', geïmporteerd van het oude forum:

hansl, leuk hoor, echter rij ik ook boxer en ken zo wat nadelen en drijf daar graag de spot mee, verder iedere dag op de r75 te vinden.

Een boxer is niet heilig, als je dat niet wil lezen moet je dat overslaan.
Reply
#6
Jornt, of Joe
Probleem met jouw 'spotdrijvende' reaktie was dat de TS helemaal niets heeft aan jouw opmerking. Misschien begrijpen we jouw humor niet?
Verder is het zo dat dit forum de laatste tijd vervuilt door grappenmakers. Ik nam aan dat jij er ook zo een was.
Boxers zijn niet heilig, zeker niet. Maar dit is een technisch forum gemaakt voor liefhebbers, om elkaar te helpen. Ik denk dat iedereen die een oude motorfiets (boxer of niet) heel goed weet dat de techniek niet stil heeft gestaan de afgelopen 30 jaar. En ik geloof ook dat iedereen die ook maar een beetje kennis heeft van motoren weet dat de perfecte, of ideale motorfiets niet bestaat. En ook nooit zal komen. Dat gezegd hoop ik dat reacties op technische problemen alleen maar op die problemen in zullen gaan, zodat de TS werkelijk geholpen is.
Zo, en nu iedereen een fijn weekeinde toegewenst!
Reply
#7
Reactie van bezoeker 'Ab tamboer', geïmporteerd van het oude forum:

Quote:De magneten van de startmotor van mijn R1150GS laten los/breken waardoor de startmotor vastslaat. Ik heb begrepen dat dit een zwak punt is bij dit model. Het is de 2e valeo startmotor in een jaar (30000KM) waar dit bij gebeurt. Weet iemand een structurele oplossing voor dit probleem?

BVD.
Hoi Mario,

Leg het gezeur ,waar je niets aan hebt, terzijde. Ikzelf heb veel problemen gehad met de startmotoren van dit merk. Het beste is de boel uitbouwen en het te brengen naar een gespecidifeerd bedrijf om het te repareren. Dat soort jongens zijn veel beter in service.
Gr.
Ab
Reply
#8
Reactie van bezoeker 'Chris VR', geïmporteerd van het oude forum:

Is een nieuwe niet veel goedkoper?
Reply
#9
Bij een "goed"revisiebedrijf, ben je voor revisie vele malen goedkoper uit,dit ten opzichte van de aanschaf van een nieuwe.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)