Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Membraan Carburator
#1
Reactie van bezoeker 'Boxer Bakra', geïmporteerd van het oude forum:

Voor de 2e keer is de kunstofring die het membraan op zn plaats houdt op de gasschuif omhoog gekomen . Gevolg geen vacuum opbouw , gasschuif blijft onderin. Vraag : Is er een lijmsoort die benzinebestendig is waar ik die ring mee kan plakken. Die ring is niet los te koop. Betreft een R45 26KW 1979.Platte deksels dus geen veer
Reply
#2
Reactie van bezoeker 'Dick B.', geïmporteerd van het oude forum:

Ik denk dat het wel gaat met 2 componentenlijm. heel voorzichtig over de rand van ring en gasschuif aanbrengen nadat je die goed hebt schoongemaakt.

Ik heb daar jaren geleden (30 jr) eens een benzinetank mee gerepareerd en dat is nog steeds dicht, dus benzinebestendig.
ik weet niet of het goed zal houden op de nylon ring, maar wellicht is hechting aan de gasschiuf rand al voldoende om het spul op z´n olaats te houden.
Of anders iets van "kneedbaar Ijzer" ook twee componenten.
Let wel op het gewicht.
Succes
Reply
#3
Reactie van bezoeker 'Peter', geïmporteerd van het oude forum:

Hoi, heb dat eens met een r65 gehad, die bleef gelukkig wel zitten. laat anders een iets kleindere nylon ring draaien ergens. Als dat daar lukt ;-)

Grt, Peterr45
Reply
#4
Reactie van bezoeker 'Boxer Bakra', geïmporteerd van het oude forum:

Ik heb het spul uit mekaar gehaald , schoongemaakt op de werkbank gelegd. Ben op een stoel gaan zitten met de gedachte: Wat gaat deze klootzak hier aan doen!!!!! Lijm soorten zijn hier niet direct voor handen, en 95% is niet benzinebestendig. De ring is na 32jaar wat groter geworden, die speling mot ik opheffen met iets. Daar komt ie!!!!! Alluminiumfolie . 4stuks geknipt van 3,5 x 3,5 cm. Die op de gasschuif gelegd met de membraan op zn plaats. en toen de ring over die folie heen geklikt. Wat er niet hoord weg gesneden. Nou ik heb er aan getrokken , hij zit muurvast achter dat randje van de gasschuif . En benzine bestendig. Hoelang dit heel blijft mot ik maar afwachten . Voorlopig rijdt ik weer. Die vacuum gasschuif , bij lage toeren joekelt behoorlijk op en neer hoor. Niet voor niets zitten er bij andere typen schroefjes in. Groetjes Cees.
Reply
#5
Helemaal mijn stijl.

Bep
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)