Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
laadlampje brandt heel zwakjes
#9
Quote:Het laadlampje zal gaan branden als de accuspanning hoger is als de gelijkgerichte laadspanning van de dynamo.

Probeer aan de hand van een schema te controleren wat niet goed is. Schema's zijn wel te vinden op dit forum en anders in een goed WPH.
Het lampje brand ook als alleenhet contact aangezet wordt, tenminste zo gaat het bij mijn R100RT. Er is dan geen dynamospanning omdat de motor niet loopt. Pas als de motor wordt gestart en de motor sneller gaat draaien dan stationair, dan gaat de laadlamp uit en werkt de dynamo correct. Als dit lampje kapot blijkt, dan kan ik op mijn voltmeter zien dat de laadspanning hoger wordt als ik wat meer toeren maak en loopt dit op de leugendetector tot 14 volt op. Double check dus.

[img]/import/photos/p38070s.jpg[/img]
Reply


Messages In This Thread
laadlampje brandt heel zwakjes - by Marcel_W - 09-20-2010, 01:25 PM
laadlampje brandt heel zwakjes - by Guest - 09-20-2010, 03:15 PM
laadlampje brandt heel zwakjes - by Guest - 09-20-2010, 05:53 PM
laadlampje brandt heel zwakjes - by Guest - 09-20-2010, 08:11 PM
laadlampje brandt heel zwakjes - by Guest - 09-20-2010, 09:48 PM
laadlampje brandt heel zwakjes - by Guest - 09-20-2010, 10:55 PM
laadlampje brandt heel zwakjes - by Guest - 09-21-2010, 12:47 AM
laadlampje brandt heel zwakjes - by Guest - 09-21-2010, 09:03 PM
laadlampje brandt heel zwakjes - by Guest - 09-22-2010, 12:54 PM
laadlampje brandt heel zwakjes - by Guest - 09-22-2010, 11:21 PM
laadlampje brandt heel zwakjes - by Guest - 09-22-2010, 11:59 PM
laadlampje brandt heel zwakjes - by Guest - 12-19-2010, 03:33 PM
laadlampje brandt heel zwakjes - by Guest - 01-23-2011, 10:05 PM
laadlampje brandt heel zwakjes - by Guest - 02-05-2011, 10:27 PM
laadlampje brandt heel zwakjes - by Guest - 02-06-2011, 11:44 AM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)