Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
startmotor draait motor doet niets k1100lt
#11
Heb je wel genoeg spanning??

Reply
#12
Reactie van bezoeker 'roelof', geïmporteerd van het oude forum:

Ja dit is o.k.
Reply
#13
Reactie van bezoeker 'Marcel', geïmporteerd van het oude forum:

Ik ben bang dat het de startkoppeling is :-(
Als het niet werkt met die spoeling dan bereid je maar voor op een flinke ingreep.....
Die koppeling kom je nou niet bepaalt makkelijk bij, weet ik uit ervaring.

Suc7
Reply
#14
Reactie van bezoeker 'roelof', geïmporteerd van het oude forum:

Helaas heeft spoelolie niet geholpen, ik ga maar sleutelen allemaal bedankt voor het meedenken.

Prettige feestdagen en een veilig 2009
Reply
#15
Reactie van bezoeker 'Gerrit', geïmporteerd van het oude forum:

Ik heb hier ook wel eens last van (gehad). 's Morgens naar mijn werk, niks aan de hand. Wil ik 's avonds naar huis, draait alleen de startmotor. Paar keer aan laten duwen. Nu al een 3 jaar geen last meer gehad. Ik heb wel eens gelezen dat het te maken kan hebben met veel condens in het blok. (veel korte afstanden rijden in de winter)Komt bij mij nogal voor. Remedie zou zijn "ga een best eind rijden, waarbij het blok langdurig goed warm is. Bij mij lijkt dat te helpen. Vraag me niet waarom, maar een best eind rijden is om te proberen altijd nog leuker dan de boel uit elkaar halen. De eerste keer dat ik er last van had is inmiddels al 7 jaar geleden en ik heb er nooit iets voor hoeven los te halen. ( goed opwarmen en 't was weer over)
Sukses!

gr.
Gerrit
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)