Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
drijfstang
#1
Reactie van bezoeker 'simon', geïmporteerd van het oude forum:

Hoi,
moet er wat speling op de drijfstang zitten zodat ik hem een beetje heen en weer kan bewegen? Lijkt mij niet, maar wat vinden jullie? Ik heb de zuigers en cilinders er al af. Hij rookte wat te veel. Dus eerst revisie maar weer.
Reply
#2
Simon,

welke kant op heeft de drijfstang speling, in/uit of links/rechts. Links/ rechts mag wel speling hebben deze is beschhreven in het werkplaatsboek.

Richard
Reply
#3
Reactie van bezoeker 'simon', geïmporteerd van het oude forum:

Ik zal het eens even opzoeken. Het overigens van links naar rechts.
Groeten,
Simon
Reply
#4
Reactie van bezoeker 'Roodenberg', geïmporteerd van het oude forum:

Sleutelvrienden,

Sta op het punt nieuwe drijfstanglager te monteren op mijn R80RT 1987. Zowel Peter's als Haynes schrrijft voor Molykote pasta te gebruiken en olie.

Heb Molykote GN + gekocht. Kan iemand vertellen wat de functie is en hoe en in welke hoeveelheid je het aanbrengt. (op tap of schalen?)

Groet,

Chris
Reply
#5
Bij een gereviseerde motor zijn alle oliekanalen leeg. Bij de eerste keer starten zullen de glijlagers zonder smering draaien en tegelijk gaan invreten. Vandaar dat vet en die olie bij de montage.
Reply
#6
Reactie van bezoeker 'Roodenberg', geïmporteerd van het oude forum:

Quote:Bij een gereviseerde motor zijn alle oliekanalen leeg. Bij de eerste keer starten zullen de glijlagers zonder smering draaien en tegelijk gaan invreten. Vandaar dat vet en die olie bij de montage.
OK, duidelijk. bedankt!

Chris
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)