Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2 klep blok(1984) in een R 60 frame(1959)
#1
wil een chopper look bmw bouwen.voor me meisje.lengte =1,55. .het frame is al vrij laag(en mooi)vraag wat moet ik aan passen om het blok in de r 60 frame te kunnen plaatsen.ik verwacht dat de distributiedeksel een probleem is!!(ruimte) . wat de voor vork betreft wil ik een voor vork gebruiken van een streep 6/7.is met schijf rem.(trommel rem is mooier)maar voor de veiligheid ,doe ik het maar. voor het achter wiel betreft zo laag mogelijk( als ze maar met de voeten aan de grondt komt.welke maat velg/band kan ik toe passen,dit als voor waarde dat alles wel goed stuurt(dus niet alleen mooi!!)(je weet wel wat ik bedoelt)

waar om ik dit schrijft,om foute te voor komen!!!! is voor mij de eerste keer dat ik zo iets ga doen. wil me dan ook goed voor berijden om (grove) foute te ver-mijden.gr.marien.
Reply
#2
Marien,
zoek eens de site van zijspanvereniging "het derde wiel". Ik weet dat er nogal wat van dat soort constructies als zijspantrekker worden gebruikt, waarschijnlijk krig je daar goede antwoorden en misschien nog meer.
Succes,
Egbert
Reply
#3
Reactie van bezoeker 'Henk', geïmporteerd van het oude forum:

Het blok past volgens mij gewoon, wat een probleem op zou kunnen leveren is de kruiskoppeling van de cardanas;uit de tijd dat ik nogal wat zijspanrijders kende scheen dat nogal eens probleempjes op te leveren. Volgens mij moest je daat een vulstuk tussen zetten en langere bouten gebruiken. Ik zou ook kijken naar de vulringen van de motorophanging, zit daar verschil tussen.
Gewoon beginnen, en zien wat je tegen komt zou ik zeggen.
Succes ermee!
Hent
Reply
#4
Reactie van bezoeker 'jakob', geïmporteerd van het oude forum:

Quote:wil een chopper look bmw bouwen.voor me meisje.lengte =1,55. .het frame is al vrij laag(en mooi)vraag wat moet ik aan passen om het blok in de r 60 frame te kunnen plaatsen.ik verwacht dat de distributiedeksel een probleem is!!(ruimte) . wat de voor vork betreft wil ik een voor vork gebruiken van een streep 6/7.is met schijf rem.(trommel rem is mooier)maar voor de veiligheid ,doe ik het maar. voor het achter wiel betreft zo laag mogelijk( als ze maar met de voeten aan de grondt komt.welke maat velg/band kan ik toe passen,dit als voor waarde dat alles wel goed stuurt(dus niet alleen mooi!!)(je weet wel wat ik bedoelt)

waar om ik dit schrijft,om foute te voor komen!!!! is voor mij de eerste keer dat ik zo iets ga doen. wil me dan ook goed voor berijden om (grove) foute te ver-mijden.gr.marien.
hoi marien,

een r65 '82 in een r75 '72.

is ook een vrij vrouwelijk formaat maar loopt als de brandweer.
veel plezier

[img]/import/photos/p26057s.jpg[/img]
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)