Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
voor de FORUMBAAS
#1
Reactie van bezoeker 'Egbert', geïmporteerd van het oude forum:

Lieve baas,
wilt U alstublieft het topic "niet harder dan 150" verwijderen?
Het loopt vol met bagger in HTML of JAVA of zo over anti-verouderingsmiddeltjes voor hitsige mannetjes. En dat is vast niet de bedoeling.
Groeten,
Egbert
Reply
#2
Reactie van bezoeker 'Pieter', geïmporteerd van het oude forum:

Komt waarschijnlijk door het woord harder in de tietel.
Reply
#3
Reactie van bezoeker 'Bart-Jan', geïmporteerd van het oude forum:

Het lijkt er verdacht veel op dat hier totaal geen controle op dit forum aanwezig is, een topic vol met spam, een topic wat hier op reageert en dan weer zo,n kreet naar de forumbaas toe.
Gelukkig staat er heel veel bruikbare info op dit forum, maar ik vraag me af of dit te danken is aan de eigenaar???
Wat betrefd controle kunnen ze hier nog wat leren van het K forum wat te vinden is op de site van Bert Meijerink, daar zie ik regelmatig de beheerder of een moderator online!!!

Groeten van een (nog) niet BMW rijder, maar iemand die wel erg in geinteresserd is.
Reply
#4
Reactie van bezoeker 'marcel', geïmporteerd van het oude forum:

Bert-jan, ik denk dat we gewoon blij mogen zijn met dit forum. De hobbyist is geen gigantich glad bedrijf met een gelikte organisatie. Ze zijn ook nog dicht vanwege de vakantie en dit forum wordt kostenloos beheerd. Spam kan gewoon gebeuren, laten we ons daar niet teveel over opwinden.
De Volvo oldtimer site is zelfs helaas uiteindelijk helemaal opnieuw opgezet omdat het forum werd overspoeld met spam. Vreselijk.
hobbyist: ik blijf dit forum gewoon leuk vinden!
gr marcel
Reply
#5
Reactie van bezoeker 'Bart-Jan', geïmporteerd van het oude forum:

Quote:Bert-jan, ik denk dat we gewoon blij mogen zijn met dit forum. De hobbyist is geen gigantich glad bedrijf met een gelikte organisatie. Ze zijn ook nog dicht vanwege de vakantie en dit forum wordt kostenloos beheerd. Spam kan gewoon gebeuren, laten we ons daar niet teveel over opwinden.
De Volvo oldtimer site is zelfs helaas uiteindelijk helemaal opnieuw opgezet omdat het forum werd overspoeld met spam. Vreselijk.
hobbyist: ik blijf dit forum gewoon leuk vinden!
gr marcel
Marcel,

Ik zeg ook niet dat het allemaal troep is, want er zijn genoeg waardevolle topics te vinden, sterker nog de meerderheid is zeker voor een beginnend BMW-rijder of iemand als ik, die het nog niet zeker weet, een regelrechte aanwinst.
Je hoeft ook geen gelikte organistaie te zijn om een forum bij te houden, een paar vrijwilligers met voldoende rechten is genoeg, heb je ook geen problemen tijdens vakanties.
Maar ach ik sla de topics die ik niet interressant vind gewoon over en lees datgene waar mijn voorkeur naar uitgaat wel helemaal.
Mijn reactie was ook eigenlijk meer bedoeld om de eigenaar ff te prikkelen en misschien wakker te schudden.

Groetende en bijna zeker binnenkort BMW rijdende,
Bart-Jan
Reply
#6
Reactie van bezoeker 'Helmer', geïmporteerd van het oude forum:

Newby Bart-Jan Wrote:de eigenaar ff te prikkelen en misschien wakker te schudden

onze gastheer heet Kaspar
veel BMW adepten hebben meer aan de Hobbyist te danken dan enkel dit Forum
dat merk je vanzelf
Reply
#7
Reactie van bezoeker 'Helmer', geïmporteerd van het oude forum:

trouwens, deze keer ben ik het met Egbert eens
Reply
#8
Reactie van bezoeker 'Egbert', geïmporteerd van het oude forum:

Bart-Jan, binnenkort dus waarschijnlijk welkom in de club. An sich een logische benadering, lezen wat je interessant vindt. Je gaat waarschijnlijk net als ik ontdekken hoe waardevol dit forum is.
Als Kasper en z'n mensen terug zijn van vakantie zal alles wel goed komen.
Groeten,
Egbert
Reply
#9
Reactie van bezoeker 'Jack', geïmporteerd van het oude forum:

"Els en Kaspar (resp. bouwjaren 1959 en 1956), beiden enthousiaste motorrijders..." zijn met hun brigade al weer 10 dagen a.h. werk
Jack
Reply
#10
Reactie van bezoeker 'Kaspar Mulkens', geïmporteerd van het oude forum:

Bedankt voor jullie berichtjes. De Hobbyist was weer geopend vanaf 8 augustus, alleen mochten Els en ik nog een week langer wegblijven.
Dan waren we ook nog eens slachtoffer van Fiberworld die de ADSL aansluiting niet aan KPN betaalde waarop de KPN ook de ADSL aansluiting van de Hobbyist afsloot. We mochten een aantal weken internetten en mailen via een dure telefoonlijn. Normaal vinden we het leuk als klanten ons een mail met foto's sturen, maar als je de telefoontikken mag betalen en je krijgt een mail binnen van 7 MB dan ben je iets minder vrolijk. Sinds gisteren hebben we weer ADSL en is ook het opschonen van het Forum geen probleem meer. We willen de lezers die ons verdedigden extra bedanken en alle anderen zijn we ook dankbaar voor hun geduld.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)