Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
lekkende ontluchtingsslang
#1
Reactie van bezoeker 'Van Houwen', geïmporteerd van het oude forum:

Machtig dat er zoiets is als dit waarbij je bmw vrienden evt kunt helpen, en ben het dus ook zeker eens met het doel dat een forum dient om te kunnen helpen, en geholpen worden. Ik had deze site al bij m'n favorieten gezet voordat ik een motor aanschafte,want dat er een bmw moest komen was al bij m'n geboorte bepaald, maar wat voor een, dat duurde toch nog 31 jaar.Ik heb dus een maand geleden een r1100rs uit 94 aangeschaft en als de motor stilstaat lekt er brandstof uit het bovenste pijpje.Er komen enkele druppels per dag uit.Niks bijzonders mischien maar je garage gaat zo stinken. Daar liggen dus ook de tuinstoelkussens e.d. Het zal wel met overdruk te maken hebben. Ik weet niet hoe ik het probleem verhelpen kan. Is er mischien iemand die mij weet te vertellen wat ik er aan kan doen?
Reply
#2
Reactie van bezoeker 'Paul', geïmporteerd van het oude forum:

Hoi.

Ik rij sinds '94 een R1100RS, maar heb geen flauw idee over welk pijpje je het hebt?

Het kan zijn dat je 1 van de slangetjes bedoelt die achter je rechter voetsteun hangen?

1 ervan is de overloop van de accu, die zal het niet zijn?

De andere 2 komen uit de tank, de ene is de beluchting, zit in de tank, de andere is de overloop, zit onder de dop, links naast het vulgat.

Probeer eens te blazen in 1 van die slangen, en met de tankdop open, horen waar de lucht blijft.

Zet de brommer na een ritje eens weg met de tankdop open.

Groeten, Paul.
Reply
#3
Reactie van bezoeker 'Van Houwen', geïmporteerd van het oude forum:

Voor alle duidelijkheid,ik bedoel hier het ontluchtingsslangetje dat [inderdaad] achter de voetsteun zit.Het komt vanaf de tank en zit eigenlijk ten opzichte van de andere bevestigingspunten, waar o.a de brandstof vanuit de tank in het slangetje loopt, het meest bovenaan. Ik hoef de tank er niet helemaal af te halen om er [hetzij moeilijk] bij te kunnen.
Ik ga vanmiddag eerst een van je tips opvolgen om erachter te komen waar de lucht heengaat als ik op het slangetje blaas!
Alvast bedankt Paul, wordt vervolgt.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)