Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Accu laadt niet goed op
#17
Yes, inmiddels aan het touren in Luxemburg, en alles in orde. Accu is in rust continue 12.8-12.9V, en ruim 14V met draaiende motor. Had de spanningsregelaar niet meteen verdacht, omdat het laadstroomlampje direct uitging. Meet alleen met motor uit en contact 'aan' geen 12V op de koolborstels, meet daar nog geen 2V. Hmmm.....
Reply


Messages In This Thread
Accu laadt niet goed op - by Rupke - 05-07-2023, 11:03 AM
RE: Accu laadt niet goed op - by jaap43 - 05-07-2023, 11:52 AM
RE: Accu laadt niet goed op - by BMWconversion - 05-07-2023, 12:39 PM
RE: Accu laadt niet goed op - by Rupke - 05-07-2023, 04:50 PM
RE: Accu laadt niet goed op - by jaap43 - 05-07-2023, 11:52 PM
RE: Accu laadt niet goed op - by BMWconversion - 05-07-2023, 06:15 PM
RE: Accu laadt niet goed op - by BMWconversion - 05-08-2023, 03:06 AM
RE: Accu laadt niet goed op - by jaap43 - 05-08-2023, 11:14 AM
RE: Accu laadt niet goed op - by Rupke - 05-08-2023, 01:41 PM
RE: Accu laadt niet goed op - by Frysteen - 05-08-2023, 10:43 PM
RE: Accu laadt niet goed op - by Rupke - 05-10-2023, 09:57 AM
RE: Accu laadt niet goed op - by jaap43 - 05-09-2023, 04:23 PM
RE: Accu laadt niet goed op - by Rupke - 05-10-2023, 08:32 AM
RE: Accu laadt niet goed op - by jaap43 - 05-10-2023, 10:07 AM
RE: Accu laadt niet goed op - by Rupke - 05-11-2023, 09:38 AM
RE: Accu laadt niet goed op - by jaap43 - 05-11-2023, 12:30 PM
RE: Accu laadt niet goed op - by Rupke - 05-16-2023, 10:34 PM
RE: Accu laadt niet goed op - by jaap43 - 05-17-2023, 10:40 AM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)