Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
slechte accu ?
#1
hier weer eens een probleempje voor mijn r80rt....

nadat ze me verrast heeft laatst door niet te starten ( lege accu ) ben ik eens gaan meten. de motor had ongeveer een week ofzo stilgestaan en er stond nog 2, nog wat volt op..... dat is niet heel veel! de motor gestart met kabels en ee nstuk gereden. na dit rijden kon ik de motor weer starten echter liep de accu weer snel leeg ( enkele dagen ). De accu dus maar vervangen.

nu met de nieuwe accu al een tig 100km gereden maar nu stond ik vandaag weer met een lege accu! Ik ben donderdag nog met de dame bezig geweest en toen starte ze prima! op de accu meet ik iets van 13,5 V als ik gas geef...

heb ik een slechte accu gekregen of is er een ander probleem ? de accu word in ieder geval zeker bijgeladen!

Alvast bedankt!
Reply


Messages In This Thread
slechte accu ? - by wouter - 06-16-2009, 09:17 PM
slechte accu ? - by Guest - 06-16-2009, 10:01 PM
slechte accu ? - by Guest - 06-17-2009, 10:53 AM
slechte accu ? - by Guest - 06-18-2009, 12:09 AM
slechte accu ? - by Guest - 06-18-2009, 12:17 AM
slechte accu ? - by Guest - 06-18-2009, 12:19 AM
slechte accu ? - by Guest - 06-18-2009, 12:35 AM
slechte accu ? - by Guest - 06-18-2009, 12:36 AM
slechte accu ? - by Guest - 06-18-2009, 01:14 AM
slechte accu ? - by Guest - 06-18-2009, 09:21 AM
slechte accu ? - by Guest - 06-19-2009, 12:09 AM
slechte accu ? - by Guest - 06-19-2009, 12:10 AM
slechte accu ? - by Guest - 06-19-2009, 02:42 PM
slechte accu ? - by Guest - 06-19-2009, 04:19 PM
slechte accu ? - by Guest - 06-19-2009, 04:34 PM
slechte accu ? - by Guest - 06-19-2009, 05:00 PM
slechte accu ? - by Guest - 06-19-2009, 09:29 PM
slechte accu ? - by Guest - 06-19-2009, 11:59 PM
slechte accu ? - by Guest - 06-20-2009, 01:00 AM
slechte accu ? - by Guest - 06-21-2009, 11:49 PM

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)