Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ibusbout voorvork
#1
Reactie van bezoeker 'henk', geïmporteerd van het oude forum:

Ik denk ook niet dattie dol is, maar dat de demperstang meedraait. Zo uit mijn hoofd kun je dat oplossen door de vork aan de bovenkant te openen (bovenste vorkplug verwijderen) en dan met een puntig aangeslepen stok (rondhout) de demperstang aan de bovenkant tegen te houden. Je slaat de stok met de punt dus in de bovenkant van de demperstang, via de opening die ontstaat als je de vorkplug verwijderd. Zonodig kun je eerst de veer van bovenaf verwijderen.
Succes.
Reply
#2
Reactie van bezoeker 'henk', geïmporteerd van het oude forum:

Sorry, dit gaat niet helemaal goed, maar bovenstaande reactie hoorde natuurlijk bij het vorige onderwerp. excuses hiervoor.
Reply
#3
Ik denk dat je gelijk hebt, ik had het niet helemaal helder. Als je de demperstang weet tegen te houden moet je de bout eruit kunnen krijgen.
Reply
#4
Reactie van bezoeker 'hent', geïmporteerd van het oude forum:

Dat bedoelde ik............
Succes en laat even weten hoe het afgelopen is,
Reply
#5
Reactie van bezoeker 'hent', geïmporteerd van het oude forum:

Overigens is het uit mijn ervaring gebleken dat je om deze bout te lossen je het beste de inbussleute na deze geplaatst te hebben in de bout, deze een flinke tik te geven met een hamer waardoor de bout "losschrikt". Werkt misschien niet altijd, maar kan je wel een boel narigheid besparen.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)