Hobbyist Forum
ontsteking - Printable Version

+- Hobbyist Forum (https://www.hobbyistforum.nl/mybb)
+-- Forum: Algemeen (https://www.hobbyistforum.nl/mybb/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Forum: Algemene discussie (https://www.hobbyistforum.nl/mybb/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Thread: ontsteking (/showthread.php?tid=711)



ontsteking - Forum import - 12-31-2003

Reactie van bezoeker 'F.R.Schippers', geïmporteerd van het oude forum:

Ik heb een BMW k75 uit 1990.
Het probleem is dat die op onverwachte momenten niet wil
starten.
De motor draait wel rond maar slaat niet aan.
Alle indicatielampjes branden wel.


ontsteking - Guest - 12-31-2003

Reactie van bezoeker '(onbekend)', geïmporteerd van het oude forum:

Misschien een hele domme en overbodige opmerking van mij, maar kan eea te maken hebben met je zijstandaard? Is die wel ingeklapt?

Als dat wel zo is, dan kan de schakelaar gecorrodeerd zijn en daardoor niet altijd contact maken.


ontsteking - Guest - 12-31-2003

Reactie van bezoeker 'Rene', geïmporteerd van het oude forum:

bedankt voor de reactie.
Vanmiddag verder gesleuteld aan de motor en we denken dat we het probleem gevonden hebben.
Na het schoonmaken van de massa is het startprobleem opgelost.We hebben een extra massa bij geplaatst en de motor draait weer als vanouds.

groetjes Rene


ontsteking - Guest - 12-31-2003

Reactie van bezoeker '(onbekend)', geïmporteerd van het oude forum:

Da's mooi! Alleen niet logisch. Je meldde dat alle controlelampjes brandden terwijl je toch startproblemen hebt. Bij massaproblemen zou je zeggen dat ook de lampjes zwakker zouden branden (op z'n minst bij startpogingen).