Voor het nieuwe forum, klik   hier
Forum import
Reactie van bezoeker 'taco', geïmporteerd van het oude forum: wie weet een adres waar ik mijn wielen (r75/5) opnieuw gespaakt kunnen worden (met prijs indicatie)

8 reacties

 1. Forum import
  Reactie van bezoeker 'Theo Boonen', geïmporteerd van het oude forum: Bij de Hobbyist,spaak met nippel kost Ä 1,05 of in rvs Ä1,35 Wiel opspaken en uitrichten Ä39,-/wiel bij twee wielen Ä 37,-/st.

 2. Forum import
  Reactie van bezoeker 'Rob', geïmporteerd van het oude forum: Ik wil dit toevallig ook doen met mijn 75/6. Weet ook iemand een adres in de buurt van Den Haag.

 3. Forum import
  Reactie van bezoeker 'Robbert', geïmporteerd van het oude forum: Rob, waarschijnlijk kan Houtrust dat wel, ik weet alleen geen prijs. Ik (woon ook in Den Haag) heb het laten doen bij Jan Gol in Nijkerkerveen (+/- 100km,kan ook je naaf laten glasparelen). groet Robbert

 4. Forum import
  Reactie van bezoeker 'taco', geïmporteerd van het oude forum: wat kostte dat allemaal, dus glasparelen en spaken??

 5. Forum import
  Reactie van bezoeker 'robbert', geïmporteerd van het oude forum: In totaal voor 2 wielen: 284 (108 voor 80 spaken en nippels, 28 voor 2 naven stralen, 58 voor 4 lagers, 12 voor 4 keerringen en 78 voor inspaken en richten van beide wielen. Je kan ook nog je velg laten polijsten (volgens mij ongeveer 25-35 per velg, heb ik niet laten doen). groet Robbert

 6. Forum import
  Reactie van bezoeker 'taco', geïmporteerd van het oude forum: heb je een adres tel nr van die Jan Gol??

 7. Forum import
  Reactie van bezoeker 'robbert', geïmporteerd van het oude forum: www.jangol.nl