Voor het nieuwe forum, klik   hier
Forum import
Reactie van bezoeker 'taco', geïmporteerd van het oude forum: wie weet waar je voor redelijke prijzen een tank kan laten spuiten, er zal dus ook een nieuwe bies aangebracht moeten worden. verder moet het exact het goede kleurnummer zijn. Wie weet waar de kleurnummers 9(soort van (licht) blauw) verkrijgbaar zijn.

8 reacties

 1. Forum import
  Reactie van bezoeker 'Martin', geïmporteerd van het oude forum: Hoi, Voor redelijke prijzen een tank laten overspuiten en biezen gaat helaas niet. Tenzij je genoegen neemt met kleurafwijkingen en biezen die minder van kwaliteit zijn. Ik heb vorig jaar de tank en spatborden van mijn 75/5 laten overspuiten en ben na veel bellen toch bij Theo Terwel in Vorden uitgekomen. Die weet alleen wel van prijzen. Mijn ervaring is dat veel autospuiters niet echte weten wat ze met een motortank en spatborden aanmoeten. Veel van hen hebben ook werk zat en proberen je door een hoge prijs "af te schrikken". En als je wel toehapt hebben ze leuk verdiend.

 2. Forum import
  Reactie van bezoeker 'RenÈ', geïmporteerd van het oude forum: Taco, Ik heb alles van mijn R100RT (bouwjaar '90 - donkerblauw) laten spuiten door een bevriende autospuiter in Amsterdam, met geweldig resultaat. Zelfs Theo Terwel was zeer tevreden over het spuitwerk. WÈl heb ik Theo laten biezen trekken, want dat kan alleen hij. Als het echter alleen om een tank gaat, dan zou ik het hele zakie gewoon bij Theo inleveren; zoveel prijsverschil met een ander zal dat niet uitmaken Groeten, RenÈ

 3. Forum import
  Reactie van bezoeker 'Joop', geïmporteerd van het oude forum: Ik heb mijn tank/spatborden/zijdeksels bij Auto Lexco laten spuiten in Amsterdam-Noord. Was 350 euro kwijt voor voorbehandeling, spuiten in kleur en daarna blanke lak. AutoLexco is goedkoper dan de meeste spuiters maar levert wel vakwerk en gebruyikt hoogwaardige 2K lak. Ziet er strak uit, tussen de kleur en blanke lak door heb ik eea naar Theo Terwel gestuurd voor biezen trekken. Hij had geen op of aanmerkingen op het spuitwerk. Alles ziet er strak uit nu

 4. Forum import
  Reactie van bezoeker 'Arnold', geïmporteerd van het oude forum: Zelfs Theo Terwel was zeer tevreden over het spuitwerk. WÈl heb ik Theo laten biezen trekken, want dat kan alleen hij.
  Er zijn in nederland wel meer mensen die dat kunnen,en zeker zo goed. Groeten Arnold

 5. Forum import
  Reactie van bezoeker 'J.v.d.Bungelaar', geïmporteerd van het oude forum: Wat het bieswerk betreft kan dat bij mij ook, over de prijs kan je contact op nemen met mij, via E-Mail of telefonisch 0485-521565 of mobiel 06-51513637 ik heb al 35 jaar ervaring en doe dit met penseel dus het is echt handwerk.

 6. Forum import
  Reactie van bezoeker 'R. Biezen-aar', geïmporteerd van het oude forum: Bij een goede verfzaak heb ik een aantal jaren geleden "plakbiezen" gekocht voor op de tank & spatborden. Eerst het te beplakken deel wit spuiten. D‡n de biezen zo netjes mogelijk plakken (is echt goed zelluf te doen!). Dan de hele tank / spatborden in de gewenste kleur spuiten (bijv. zwart zoals de mijne). De biezen weer verwijderen en je ziet het resultaat, mmmmmm.......! Tot slot de hele zooi nog een paar malen in de blanke lak zetten en klaar ben je. Goed geplaatste biezen liggen ONDER de kleurlak, niet erop! Wanneer je je tank een paar weekjes eerder gespoten hebt, moet je er geen portie Bami Rames in een plastieken puutje tegenaan houden bij gebrek aan een rugzak. Je moet dan weer helemaal opnieuw beginnen en wordt je bepaald niet vrolijk van! Grutels uit een zwaarbewokkeld Groningen.

 7. Forum import
  Reactie van bezoeker 'Dutch', geïmporteerd van het oude forum:
  wie weet waar je voor redelijke prijzen een tank kan laten spuiten, er zal dus ook een nieuwe bies aangebracht moeten worden. verder moet het exact het goede kleurnummer zijn. Wie weet waar de kleurnummers 9(soort van (licht) blauw) verkrijgbaar zijn.
  kijk eens op de volgende site: [url]http://www.bmbikes.co.uk/paintcodes.htm[\url] hier kun je alle kleuren vinden die ooit door BMW zijn gebruikt succes, Dutch