Voor het nieuwe forum, klik   hier
bmwpiet
Bij Brembo lukte het demonteren van de cups zonder gebruik van perslucht: Met een fiets-bandenlichter onder de rand van de cup ging ook, na verwijderen van de stofkap.

6 reacties

 1. janreb
  Ik heb het als volgt gedaan. Met een circliptang in de holte van de zuiger, kracht zetten en draaiend uittrekken. Groeten, Reyer R80 1985 met s-kuipje

 2. Forum import
  Reactie van bezoeker 'Peter', geïmporteerd van het oude forum: Hallo, pas op, want is vrij bros materiaal, en heb het aleens gehad dat er een stuk rand afbrokkelde. maar uitpersen doe je normaal met de remkracht zelf, pompen.

 3. janreb
  Is niet staal zoals je misschien zou verwachten. Ik heb de zuiger niet op de rand gepakt maar diep. Was allemaal geen probleem. Een paar krassen heeft deze handelswijze veroorzaakt. Die kwetsbaarheid moet niet overdreven worden. Reyer

 4. Forum import
  Reactie van bezoeker '@rie', geïmporteerd van het oude forum: Rem cups kan je er ook met een vetspuit uitpersen. Dat gaat wat rustiger als met lucht. Nadeel je moet de heleboel goed schoonmaken (alles zit vol vet)

 5. Forum import
  Reactie van bezoeker 'Peter', geïmporteerd van het oude forum: Beste Jan, mijn reactie was op de topic starten, jou manier kan inderdaad geen schade aanrichten. Maar gewoon uitpersen met rempomp is toch meest voor de hand liggend? doek erom heen en klaar.