Voor het nieuwe forum, klik   hier
Iwan
halo allen, ik heb vandaag na een lange sleutel/ombouw mijn motor weer gestart maar heb nog een draad loshangen. het gaat om de zwarte, enkele met een oog eraan die vertrekt vanaf de remhandel. iemand een idee? groeten Iwan

20 reacties

 1. Krijn
  Mooi werk Iwan dat ombouwen ! Ben er zelf ook druk mee en ook gisteren weer na lange tijd gestart, Mooi geluid met zijn Megatons en open luchtfilters. Welke draad je bedoeld weet ik ook niet? Heb je wel een schema, staat er spaning op of is hij verbonden met massa? Groeten Krijn.

 2. Ysengrimus
  Bremslichtschalter?

 3. gordon
  deze draad komt aan de inbusbout die bij het handel zit,soort massa draad. groet marc

 4. Iwan
  merci voor de reacties! ik had al het flauwe vermoeden dat het een extra massa was. Ik heb hem maar weggehaald en merk (voorlopig) geen verschil. groeten iwan

 5. Forum import
  Reactie van bezoeker 'cees', geïmporteerd van het oude forum: Iwan : Waar heb je die mooie bling bling sigaren vandaan. Dunstall of zo !!! Groetjes Cees.

 6. Rudyhadee
  Grappige ontwikkeling eigenlijk, zie dat er steeds vaker BMW's omgebouwd worden naar een caferacer, waarschijnlijk een schop tegen de benen van origineel freaks, but so what. Ze zijn er zelfs in het geel:

 7. Rudyhadee
  En van voren: let ook even op nummer 49, die op de achtergrond.

 8. Rudyhadee
  Denk ook dat het om een massa draad gaat.

 9. Iwan
  hoi cees, het zijn eigenlijk norton dempers. type D601 geloof ik. de zogenaamde peashooters. ze maken in ieder geval zeer veel herrie. groeten Iwan

 10. Krijn
  Zeer veel herrie, persoonlijk kan ik daar enorm van genieten :-) Maar pas op voor oom agent, voor je het weet heb je een dikke prent... :-( Op de mijne heb ik Megatons gemonteerd, klinken nog wel redelijk beschaafd. Groeten Krijn.

 11. Forum import
  Reactie van bezoeker 'Ton van Schilt', geïmporteerd van het oude forum:
  Zeer veel herrie, persoonlijk kan ik daar enorm van genieten :-) Maar pas op voor oom agent, voor je het weet heb je een dikke prent... :-( Op de mijne heb ik Megatons gemonteerd, klinken nog wel redelijk beschaafd. Groeten Krijn.
  Hoe krijg je die bochten zo mooi zwart, neej eigenlijk hoe hou je ze zo mooi zwart? Ik ben na een ritje mijn zwart alweer kwijt

 12. Forum import
  Reactie van bezoeker 'Tom', geïmporteerd van het oude forum: Chris, Totaal mee oneens. Ik lees geen gebrek aan aandacht in Rudy's verhalen, maar juist passie en veel humor. Opvallend is dat ik van Rudy nooit een onvertogen woord heb gelezen, ook niet als er weer eens iemand zijn behoeft aan afzeiken etaleert. Door levenservaring wijs geworden vermoed ik.

 13. Forum import
  Reactie van bezoeker 'fred', geïmporteerd van het oude forum: Een beetje irritant dat een forum als dit gebruikt word om lekker anoniem je gal te spuwen.Laat elkaar toch in de waarde. Groet Fred

 14. Forum import
  Reactie van bezoeker 'cees', geïmporteerd van het oude forum: Bedankt Iwan : Heb ze gevonden , ( peeters) , Ook nog een tekening.

 15. Krijn
  Hoi Ton, Die uitlaten heb ik zo mooi gekregen met Wurth Speciaal, een spuitbus matzwart tot 650 gr. Tijdens het warmdraaien paar dagen geleden kwamen er al bubbeltjes op.... Nu heb ik hier en daar nog wel een klusje om de motor af te maken, denk dat ik maar beter kan overgaan op van dat zwarte uitlaatbandage tape, is te vinden op Marktplaats en dan bij zoeken ingeven: Uitlaattape. Dat spul is wel hittebestendig. Erg lang geleden heb ik wel eens een spuitbus gekocht dat bestand was tot meer dan 1000gr dat spul bleef wel heel erg lang mooi, volgende week eens vragen of dat nog leverbaar is. Groeten Krijn, nu helemaal gek van zijn BMW caferacer, heb ik aan Rudy te danken, blijf ik hem ook eeuwig dankbaar voor ;-)

 16. Rudyhadee
  Geen dank Krijn, Hittebestendig uitlaattape: Heb dit er ook een poos op gehad, is funest voor de bochten, vocht kan namelijk niet weg en het hier opvolgend roest proces vreet je bochten weg. Ik heb het weer verwijderd, staat wel cool, maar ook hier geldt dat het zwart niet zwart blijft, spul verkleurd erg snel en is nog eens duur in aanschaf ook.

 17. Ton Nijkamp
  Rudy, heb jij vroeger geen borstvoeding gehad of zo? Je ben net een klein kind, met dat gezever over die fiets van je. Altijd maar weer die frikandel van je onder de aandacht brengen, daar vraagt toch niemand om? Je hebt wel eens verteld dat je die fiets zo heb uitgekleed om je buurman te "gedenken". Zal ik je eens wat vertellen Rudy? Ik geloof er niets meer van, je gebruikt dat argument alleen om aandacht voor jezelf te krijgen. Aandachtzieke Kleuter!
  Chris, Jouw reactie zegt meer over jou dan over Rudy. En dan nog anoniem ook, flink hoor!Als je geen behoefte hebt aan zijn bijdragen, dan sla je ze toch lekker over? Had ik zelf met jouw reactie ook beter kunnen doen... Groeten, Ton

 18. Krijn
  Beter om maar niet te reageren op figuren zoals Chris VR. Zal wel het een of andere jochie zijn die nog op een brommertje rijdt, volwassen mensen reageren niet zo.

 19. 14qwonen23s90
  Hallo Ton, Ik had een stukje gelezen over tekeningen van speciaal gereedschap op het forum vanuit het verleden dat staat in Tip en tricks. Ik rij BMW R50 van 1969. Ik wil je vragen of het mogelijk is deze voor me te scannen en naar mij toe te zenden als het kan. Ik zou het zeer op prijs stellen. groet Henk