Voor het nieuwe forum, klik   hier
marien
gm. wil me motor zadel op nieuw laten bekleden, compleet met binnen vulling. of een goede nieuwe kopen b.v corbin ! of een ander merk , wie weet er meer.! wat is jullie ervaring met het op nieuw laten bekleden van je motor zadel m.a.w materiaal kunst/leder schuim- vulling - het bedrijf -goed/matig/slecht. en de prijs/kwaliteit. ik wil best een x bedrag uit geven voor een goede zadel, en zeker bij langen (vakantie)ritten zal dat voor deel op leveren. m.a.w dus niet beun de haas bedrijfjes ,klaar terwijl u wacht. gr. marien.

3 reacties

  1. Rudyhadee
    Zadel's: mag ik op reageren. Probeer voor jezelf eerst het goede model in gedachten te krijgen of maak er een schets van. Ga op zoek naar een vakman, prutsers zijn er zat op dit gebied, vergeet kunstleer of skai, is ten 1e veel te kwetsbaar met scheuren en je glijdt er op weg. Een zadel bekleed met leer in combinatie met een lederen broek, zit veel vaster. Verder is het van belang dat het visueel goed oogt, zadel's kun je gemakkelijk verklooien door een verkeerde pasvorm en verkeerd materiaal.

  2. Forum import
    Reactie van bezoeker 'Koos', geïmporteerd van het oude forum: Siebenrock heeft diverse oplossingen voor de g/s gs en st zadels, ga daar eens kijken