Voor het nieuwe forum, klik   hier
Forum import
Reactie van bezoeker 'C. Verweij', geïmporteerd van het oude forum: Wil de uitlaat boven de cilinder los krijgen. Met de uitlaatsleutel op de uitlaatwartel en naar beneden drukken geeft geen resultaat.Met plastiekhamer op de uitlaatwartel slaam geeft ook geen resultaat.Na warm stoken met gasbrander, gaat de wartel een halve slag naar beneden en boven, verder niet. Wie weet raad?????

4 reacties

  1. Forum import
    Reactie van bezoeker 'frenk', geïmporteerd van het oude forum: hoi ik zou de uitlaat wartel doorzagen anders heb je een goede kans dat je schroefdraad verkloot van de cilinderkop en ben je verder van huis gr frenk

  2. marien
    gm. de zaag er in in de wartel. en onze sponser is weer blij. dit is veel goed koper/en sneller. boxer groet.marien

  3. Forum import
    Reactie van bezoeker 'Bas', geïmporteerd van het oude forum: Uitlaat boven de cilinder? Hij loopt toch van de voorkant naar beneden? En hoe precies gaat de wartel een halve slag naar boven en beneden na warmstoken? Maar goed, aangenomen dat je het gewoon over het loskrijgen van de uitlaatmoer hebt: flink wat kruipolie en een stuk pijp op de sleutel. Al zal dat niet werken wanneer je hem, zoals ik uit je verhaal begrijp, een halve slag kunt draaien want als je hem in dat geval nog niet loskrijgt zit er iets heel erg mis. Veligste oplossing is inderdaad doorzagen, nieuwe uitlaatmoeren zijn ook niet zo heel duur - heel wat goedkoper dan nieuwe schroefdraad op je koppen in ieder geval.