Voor het nieuwe forum, klik   hier
Iwan
weet er iemand wat voor uitlaat dit is? groeten Iwan

12 reacties

 1. Forum import
  Reactie van bezoeker 'Jasper', geïmporteerd van het oude forum: Een Chrome !

 2. jeroen
  Soms zijn in uitlaten stempels gedrukt. Heb je daarnaar gezocht?

 3. Rudyhadee
  Ach, wat kan mij het ook schelen: Mijn 2e bijdrage bij dit onderwerp, hoeven anderen ze niet zelf te tellen, Google even op Peashooter, denk dat het zoiets is eerlijk gezegd. Vraagje van mij: maakt dit meer herrie als originele BMW Zeuna uitlaten? En nee: ik hoef ze niet hoor, ben gelukkig al voorzien van mooie uitlaatdempers.

 4. Iwan
  hey Rudy bedankt man. ik heb geen idee of ze meer lawaai maken maar ik vind ze er goed uitzien :) groeten Iwan

 5. Forum import
  Reactie van bezoeker 'Boxer-Bakra', geïmporteerd van het oude forum: Deze demper ???? gaat in engeland door het leven , zijnde PREDATOR .Gewoon zoeken op Google Zijn duur !!! Groetjes Cees.

 6. Forum import
  Reactie van bezoeker 'Boxer-Bakra', geïmporteerd van het oude forum:
  Deze demper ???? gaat in engeland door het leven , zijnde PREDATOR .Gewoon zoeken op Google Zijn duur !!! Groetjes Cees.
  Predator Exhaust .

 7. Forum import
  Reactie van bezoeker 'Jan', geïmporteerd van het oude forum:
  weet er iemand wat voor uitlaat dit is? groeten Iwan
  Dit model uitlaat zit vlg mij ook op de Norton commando fastback Jan R80RT'87

 8. wout991
  Hoi, ik ben nieuw op het forum en wil graag dit topic weer leven inblazen. Ik ben op zoek naar dezelfde uitlaat (het geluid is echt geweldig!!! zie de eerste seconden van het volgende filmpje:) https://www.youtube.com/watch?v=ZK5hibp2XBU Nu is het probleem dus dat deze uitlaat van hierboven genoemd (norton commando peashooter) een diameter heeft van 3/8 (35 mm) nu heb ik een R100 met grotere diameter. Maar toch zitten deze uitlaten op r100 motoren: -http://www.bmwmoa.org/forum/showthread.php?37481-peashooter-pipes-for-airheads -http://www.epcostainless.com/peashooters2.jpg -Zie afbeelding Nu is mijn vraag dus: Kent iemand deze peashooters met een grotere diameter? (ik wil liever de kortere niet, maar als iemand ervaring heeft met de kortere peashooters.. Klinken deze hetzelfde?)

   

 9. Jafeth
  als is het een tijdje geleden, mensen die dit onderweg nog tegenkomen hebben in ieder geval een antwoord! Ja die hebben ze tegenwoordig. bijvoorbeeld op deze site: https://www.caferaceronderdelen.nl/peashooter-triumph-norton-universele-demper.html

 10. schrijver
  Engels makelij dacht ik dat door meer sites wordt aangeboden, meestal met een setje verkoopt ringen voor aanpassing naar de pijpdiameter van je fiets vergeet niet db killers mee te bestellen. Of in ieder geval een paar goeie oordoppen en een fles sterke drank voor de buren. ;-)

 11. Mart2
  Werden op de Norton Commano's toegepast en worden in Engeland " Pea Shooters" genoemd. https://www.google.nl/search?q=pea+shooter+norton&client=firefox-b&dcr=0&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjFuI_O0b_ZAhWOfFAKHXtSA_EQsAQIKQ&biw=1366&bih=610