Voor het nieuwe forum, klik   hier
Alf_Arnold
Wie kan mij vertellen hoe ik de emblemen van de tank vervang? Ik kocht zelfklevende alluminium plaatjes bij de sponsor, maar ik krijg de oude er niet af, of moet ik ze op de oude plakken? Alf (R100S 1977)

5 reacties

 1. Forum import
  Reactie van bezoeker 'Wil', geïmporteerd van het oude forum: Ze zitten geplakt met dubbelzijdige tape. Met ijzergaren er omheen zaag je als het ware de tape door. Ik gebruik zelf metseldraad. Wees voorzichtig en met de tank want overspuiten kost goud. Het achterblijvende plaksel op de tank kun je verwijderen met wasbenzine. Nieuwe embleem aanbrengen: tank en embleem inspuiten met water waarin 1 druppel afwasmiddel (om de oppervlaktespanning van het water te verminderen). Embleem op zijn plaats brengen en uitrichten, Door het water kun je het makkelijk lostrekken en corrigeren. Daarna stevig aandrukken en een dag laten drogen. Eventueel met een stik tape erover om zakken te voorkomen. Sukses Wil

 2. Alf_Arnold
  Fantastisch bedankt, groet Alf

 3. Rudyhadee
  Met de fohn warm maken misschien, wordt de lijm zacht van.

 4. Patrick
  Met de fohn warm maken misschien, wordt de lijm zacht van.
  ZO doe ik het al jaren, met emblemen van bijv. auto,s. Eerst warm maken met de fohn, en een warme dag uitkiezen helpt ook. En dan met een vis lijntje de lijm achter het embleem weg snijden.