Voor het nieuwe forum, klik   hier
Knasterd
Ik heb aan de achterzijde andere knipperlichten gemonteerd, nu heb ik ze uitgeprobeerd en krijg ik heel vreemd gedrag... Als ik ze aanzet knipperen ze 1x en dan niet meer. Ik heb al in het handboek gelezen dat dit gebeurt als er iets niet goed zit. Ik heb geconstateerd dat in mijn nieuwe knippers achter lampjes van 12v23w zitten ipv 12v21w. Kan dat uitmaken? Er zit geen kortsluiting in de knipperlichten, als ik ze los op de accu aansluit gaan ze gewoon branden. Als ik de originele lichten aansluit werkt alles weer normaal. Mijn accu is er een van 12volt 30Ah en is nieuw. Iemand suggesties?

4 reacties

  1. Forum import
    Reactie van bezoeker 'roadcrew', geïmporteerd van het oude forum: Hallo, Je hebt de oplossing eigenlijk zelf al gevonden. Monteer lampjes van 21w en hoogstwaarschijnlijk is het probleem verholpen. succes!

  2. Forum import
    Reactie van bezoeker 'egbert', geïmporteerd van het oude forum: Mee eens: de knipperautomaat is doorgaans gevoelig voor de belasting. Haal maar eens een lampje weg en kijk naar de knipperfrequentie. Meestal ineens veel sneller, dus met zwaardere belasting waarschijnlijk (veel) langzamer. Succdes, Egbert

  3. Forum import
    Reactie van bezoeker 'Knasterd', geïmporteerd van het oude forum: Ik heb inmiddels de lampjes van 12v21w besteld dus ik ga het ondervinden! Bedankt voor jullie reacties alvast.