Voor het nieuwe forum, klik   hier
Forum import
Reactie van bezoeker 'Lars', geïmporteerd van het oude forum: Hallo, Ik ben sinds een paar weken en R80RT ui 1986 aan het opknappen. Ik heb nog twee linkerhanden maar langzaamaan begin ik er meer van te begrijpen. Nu vnl bezig met olieen te vervangen, kleppen stellen e.d. Erg vrolijk project! Ik heb ook een redelijk complete kuip erbij. Wel wat opknapwerk. Ik mis echter alle bevestigings onderdelen. Is daar nog aan te komen en wat heb ik nodig? m vr gr Lars

6 reacties

 1. Forum import
  Reactie van bezoeker 'theo', geïmporteerd van het oude forum: Alle bevestigingbeugels waarvan het kuipframe 46932 euro 144.16 het duurste is zijn nog nieuw te verkrijgen bij de Hobbyist.

 2. Robbert
  Lars, als je geen haast hebt, ik heb momenteel een tweede kuip compleet liggen. Die wil ik overzetten op mijn motor (deels al gedaan). Daarna komt mijn kuip vrij. Dar zal echter pas in de zomer 10 worden (ik heb geen winterstop). De kuip is compleet, heeft wel een verfbeurt nodig (voor het mooie) en een kleine beschadiging aan de rechterzijde. Ik ben met 100 euro tevree, maar je zult wel geduld moeten hebben. Andere optie: op Ebay zag ik het voorste deel ('herten gewei ;-) staan en ik gok dat de andere stang (onder de tank) er ook ergens rondhangt. Kijk daar eens. bv bij: http://cgi.ebay.de/Halterung-Verkleidung-BMW-R80RT-R100RT-R80-R100-RT-247_W0QQitemZ260467576857QQcmdZViewItemQQptZMotorrad_Kraftradteile?hash=item3ca513d019 deze aanbieder heeft er meerdere in de aanbieding. Suc6, Robbert (zelf op zoek naar de gabelholme (voorvork, zo leer ik ook eens duits ;-)

 3. bert
  Hallo, Ik ben sinds een paar weken en R80RT ui 1986 aan het opknappen. Ik heb nog twee linkerhanden maar langzaamaan begin ik er meer van te begrijpen. Nu vnl bezig met olieen te vervangen, kleppen stellen e.d. Erg vrolijk project! Ik heb ook een redelijk complete kuip erbij. Wel wat opknapwerk. Ik mis echter alle bevestigings onderdelen. Is daar nog aan te komen en wat heb ik nodig? m vr gr Lars
  weet iemand die er een aan het slopen is om er een caferacer van te maken. Komen dan veel onderdelen vrij. ( dit zonder onze sponsor de Hobbyist te kort te doen)

 4. Forum import
  Reactie van bezoeker 'Hans', geïmporteerd van het oude forum: Op marktplaats wordt nu een kuipsteun aangeboden.

 5. Forum import
  Reactie van bezoeker 'Lars', geïmporteerd van het oude forum: Bedankt voor de tips! Ik ga ermee aan de slag