Voor het nieuwe forum, klik   hier
Forum import
Reactie van bezoeker 'dirkr80rt', geïmporteerd van het oude forum: door de vorige eigenaar is er in de kuip van mijn r80rt om een onbekende reden een vierkant gat gezaagd van +- 5 op 5 cm. Is dit te herstellen met polyestermat en hars en plamuur ? Kuip lijkt blijkbaar uit een soort plastic of pvc te zijn gemaakt, Graag jullie ervaring

5 reacties

 1. Forum import
  Reactie van bezoeker 'Paul', geïmporteerd van het oude forum: Hoi. Heeft er een zijspan aan gehangen? Het gat kan dan als doorvoer van een schoorstang hebben gediend. Repareren; De kuip is naar mijn weten gewoon poly en kan dus prima met polyester of glasvezel worden gerepareerd. Groeten, Paul.

 2. Passant
  Kan prima met polyester gerepareed worden ik heb het gat van de antenne wat er bij mij inzat ook zo dicht gemaakt.

 3. Forum import
  Reactie van bezoeker 'marcel', geïmporteerd van het oude forum: Wellicht een gebruikt deel via onze sponsor? Spuiten moet je toch en wellicht ligt er een deel in jouw kleur.

 4. Forum import
  Reactie van bezoeker 'Wim', geïmporteerd van het oude forum: Hallo Dirk, werk met de glasvezel die je verzadigd hebt met polyesterhars vanuit de binnenzijde. Plak aan de buitenzijde die in kleur is gespoten een stukje glad karton met tape over het gat. Smeer de binnenzijde van dit kartonnetje in met loswas die je een beetje glad hebt uitgewreven, dan wordt de buitenzijde van de reparatie mooi glad en dat scheelt weer plamuren en schuren. Bovendien ligt de reparatie dan in het dat, ipv op het gat. In plaats van loswas die in polyesterland wordt gebruikt, kun je ook warm kaarsvet gebruiken.