Voor het nieuwe forum, klik   hier
Forum import
Reactie van bezoeker 'dirk r80rt', geïmporteerd van het oude forum: ik ben van plan om de onderpoten van mijn voorvorken terug te zandstralen/spuiten r80rt 1987. peeters handboek is nogal onduidelijk .kan ik enkel de onderpoten verwijderen en hoe?

8 reacties

 1. Forum import
  Reactie van bezoeker 'Mike', geïmporteerd van het oude forum: Peter's handboek onduidelijk ? Dat zal toch zeker niet. Wat begrijp je er dan niet van?

 2. Forum import
  Reactie van bezoeker 'Tom', geïmporteerd van het oude forum:
  ik ben van plan om de onderpoten van mijn voorvorken terug te zandstralen/spuiten r80rt 1987. peeters handboek is nogal onduidelijk .kan ik enkel de onderpoten verwijderen en hoe?
  Over welk Peters handboek heb je het er zij er nl meer en idd wat begrijp je niet?

 3. Forum import
  Reactie van bezoeker 'Peter ', geïmporteerd van het oude forum: Hoi, ik heb dat onlangs ook gedaan, remklauwen los, wiel eruit en voorvork laten zakken, ik had ook de verstevigingsbrug laten zitten( heb balgen gemonteerd) Remslang moet ook los. ik had hem op de heftafel met voorwiel 'zwevend' dan kan de vork eronderuit. alleen onderpoten kan ook op die manier, boutje onderin je poot. Grt, Peter

 4. wouter
  is zoiets de bedoeling ? zoals al gezegd gewoon die moertjes onderin je poot losdraaien ( koste bij mij erg veel kracht!!! ) en dan kun je de onder poten eraf schuiven. succes!

 5. Forum import
  Reactie van bezoeker 'dirk r80rt', geïmporteerd van het oude forum: Bedankt,voor de reacties ,alles duidelijk nog een vraagje moet de olie er nog eerst uitgepompt worden of komt deze volledig mee in de onderpoot

 6. Forum import
  Reactie van bezoeker 'chefke', geïmporteerd van het oude forum: Wat denk je als je het moertje los draait. Chefke

 7. Forum import
  Reactie van bezoeker 'Mike', geïmporteerd van het oude forum: Doe er maar even een bak onder, het wordt een lichtelijke smeerboel.