Voor het nieuwe forum, klik   hier
bmwpiet
wie heeft er goede ervaringen met een vervangingszadeldek voor de buddy.?? Ik heb deze pas laten vervangen door een plaatselijke stoffeerder, maar dit was al na een half jaar gescheurd, heb nu een natte kont van de natte vulling. En honderd euro armer.

6 reacties

 1. Arno
  Ik heb een paar jaar geleden een zadeldek bij de Hobbyist aangeschaft en tot nu toe perfect. Een avond prutsen en weer als nieuw. De vulling van de originele buddy was nog goed en met zo'n nieuw dekje blijft de oude look mooi gehandhaafd. De imitatiebuddy's vind ik iets te hoog en te dik voor het mooie.

 2. Forum import
  Reactie van bezoeker 'louis van rijn', geïmporteerd van het oude forum: Van mijn R100RS blijft het zadeldek perfect maar de metalen plaat onder de buddywaar de scharnieren aan vastzitten roestte weg. De scharnieren zaten aan de motor en het zadel had ik in de hand. Als echte hobbyist heb ik dat deel maar van glasvezel polyester gemaakt. Dat was veel werk, ik moest eerst een mal trekken, maar het zadel werd wel voelbaar lichter. De scharniertjes en de zekeringspen heb ik over gezet. Pas later vond ik een BMW delen leverantier die de metalenonderplaat leverde, Euro 99.- maar telaat. Groetjes, louis.

 3. Forum import
  Reactie van bezoeker 'jan zwart', geïmporteerd van het oude forum: Hoi, zo'n plaat zoek ik nou al jaren want mijn oude buddyseat ligt gewoon op het frame, wel met de pen in het gat, dus we rollen niet weg, maar toch, ik moet dus ook zo'n plaat met scharnieren hebben en dan zitten we weer goed. Mag ik weten wie die onderdelen leverde aan je? Jan

 4. Forum import
  Reactie van bezoeker 'jos', geïmporteerd van het oude forum: Kun je geen stukken in de plaat lassen of lijmen. Het geeft ook ABS onderplaten.

 5. Forum import
  Reactie van bezoeker 'henk', geïmporteerd van het oude forum: Ik ben heel benieuwd hoe je de mal heb gemaakt. Ik heb al lang plannen om e.e.a. met glasvezel te gaan doen, en ben op zoek naar informatie, liefst uit de praktijk. Groeten: Henk