Voor het nieuwe forum, klik   hier
voorbijganger
Mijn r100rt uit 1987 rijdt prima maar soms en vanavond was dat weer het geval, dan ben ik lekker aan t rijden 5000 rpm en 120 km uur dan wil er een cilinder slecht meekomen. Hij blijft als het ware stotteren maar houdt wel de vaart erin. Ik blijf dus 120 km /u rijden maar tijdens het rijden houdt de motor licht in. Kleppen gister gesteld en bougies vernieuwd evenals het luchtfilter, Na 30 km was het ook ineens weer weg en de resternde 160 km zonder problemen afgelegd. Het gebeurd wel een vaker wat kan dat wezen. Ik zal morgen de carbuarateurs los halen en schoonmaken.

3 reacties

  1. Forum import
    Reactie van bezoeker 'Paul', geïmporteerd van het oude forum: Hoi. Membranen ok? Deze hoeven niet altijd gescheurd te zijn, ook vliezen op leeftijd worden moe en hebben dan de structuur van trekdrop. Wat ook wel bij carb's op leeftijd wil gebeuren is dat de gasnaald inslaat op de naaldsproeier, groefje in de naald en het sproeiertje ovaal. Een paar nieuwe onderdeeltjes erin maakt de boel weer fris. Groeten, Paul.

  2. Forum import
    Reactie van bezoeker 'Rudyhadee', geïmporteerd van het oude forum: Had vroeger op mijn R75/5 bougiekabels/doppen van een RT, na een aantal jaren hier mee gereden te hebben sloegen de doppen door, dit gaf een soortgelijk verschijnsel. Misschien dat het nog in die hoek kan zitten.