Voor het nieuwe forum, klik   hier
voorbijganger
Op een ander forum staat ook zo,n topic en ik vond het wel een aardig ide. Dus welke route neem jij elke dag en waar komen we elkaar tegen (op de weg). Ik rij bv elke maandag en dinsdag van Dokkum naar Beetsterzwaag, meestal op mijn Blauwe BMW R100Rt. maar nu even niet nu rij ik de afstand in een Volvo amazon. Ik rij meestal via de trekweg, surhuisterveen richting Ureterp, daarna Drachten en dan Beetsterzwaag. Na de Brand benzine pomp ga ik rechtsaf en rij ik binnen door. Ik ga dus niet de snelweg op Richting Drachten. en s'avonds rij ik weer terug. De andere dagen rij ik binen door van Dokkum naar Stiens, meestal op de wite honds Cx.

4 reacties

  1. Forum import
    Reactie van bezoeker 'Tegenligger', geïmporteerd van het oude forum: Ik ga meestal meteen rechts en daarna links ( op dinsdag ook wel eens rechts). Meestal rijd ik dan op mijn motor maar soms ook weer niet. Aan het einde van de dag weet ik het niet meer precies, ik rijd dan wel eens verkeerd. Eigenlijk weet ik ¸berhaubt niet waar ik rijdt ben ik bang, ik doe maar wat. Mocht dit ooit veranderen, zal ik vooraf een nieuw vluchtplan indienen. Tjeesus, wordt wel erg gezellig zo, hut forum...... Wel bijven zwaaien hoor!

  2. Forum import
    Reactie van bezoeker 'robbie', geïmporteerd van het oude forum: Ik ga 'smorgens op mijn fiets, tegenwoordig met licht op en 'savonds weer voor het donker terug. Ik zwaai tegen eenieder maar ze zwaaien niet terug of ze zien mij niet of willen mij niet zien. Foei wat een onzin.

  3. hansl
    Die witte honds Cx heb ik wel eens gezien. Geinig ding!