Voor het nieuwe forum, klik   hier
Forum import
Reactie van bezoeker 'Marcoen', geïmporteerd van het oude forum: Hallo, Mijn BMW R1100rs uit '95 is van het ene moment naar het andere slechter gaan lopen. D.w.z. onregelmatig stationair, zwarte rook en hoog benzineverbruik. Van 1op 18 naar 1 op 10. Ik heb het volgende reeds gedaan:bougiekabels vervangen, kleppen gesteld, gaskleppen syncroon gesteld, bougie's vervangen, alle stekkerverbindingen gecontroleert en ingespoten met wd40,TPS afgesteld op 0,38 volt, CO-potmeter afgesteld op 1,50 volt. De computer geeft geen foutmelding. Als ik beurtelings de stekkers van de olietemp.,luchttemp.,en co-potmeter lostrek tijdens het draaien van de motor, geeft dit geen enkele verandering aan het loopgedrag van de motor. Wel resulteert dit in een foutcode op de computer. Zie ik nog iets over het hoofd. Iemand een sugestie? B.v.d. Marcoen

4 reacties

  1. Forum import
    Reactie van bezoeker 'W.', geïmporteerd van het oude forum: Bobine kapot?

  2. Forum import
    Reactie van bezoeker 'ignas', geïmporteerd van het oude forum: Op de linker inspuitkop staat een klein zwart kunststof kastje dat doormiddel van 2 kleine inbusschroefjes in positie gehouden word,welk invloed heeft op de brandstofinspuiting. Is dit niet verschoven bij jou?Staat normaal ongeveer in,t midden.

  3. Forum import
    Reactie van bezoeker 'leo hoogmoet', geïmporteerd van het oude forum: hoi ik ben ook een r1100rs bezitter uit 93,heb er 50000 km mee gereden. heb het zelfde meegemaakt ,bij mij bleek de (beweegbare potmeter) in de gasklepsensor defect te zijn.als je dit aan de hand hebt , dan gaat de motronic over op nood senario en gaat meer dan normaal benzine inspuiten om de smering te garanderen . sorry ,ik had bericht niet eerder gezien.