Voor het nieuwe forum, klik   hier
Forum import
Reactie van bezoeker 'Joop', geïmporteerd van het oude forum: Ik heb een TomTom rider aangeschaft, maar heeft misschien iemand een suggestie hoe je zo'n ding het beste op een R1100 RT kunt bevestigen.

6 reacties

 1. Forum import
  Reactie van bezoeker 'Christophe', geïmporteerd van het oude forum: voorbeelden: http://forum.gps.nl/viewforum.php?f=11&sid=10475b2bf1011e760117eaaa9f0b972f

 2. Forum import
  Reactie van bezoeker 'Jan Bakker', geïmporteerd van het oude forum: Hallo, Ik heb zelf een Rider. Voor de bevestiging daarvan heb ik een RAM-mount gekocht bij Waypoint in Notter. Super! De bevestiging van TomTom zelf is helemaal niks en binnen no-time kapot. Kijk even op het volgende adres, daar vind je alle informatie. www.gps.nl Succes, Jan

 3. Forum import
  Reactie van bezoeker 'Joop', geïmporteerd van het oude forum: Ik had de vraag ook bij de Tomtom helpdesk neergelegd. Zij gaven ( na 2 keer vragen) het advies om de Rider autohouder te gebruiken. Het is een zuignap die je tegen de ruit aan kunt plakken met een vacuumpomp. Omdat ik die als aanbieding erbij had gekregen kon ik dat ook onmiddelijk uitproberen. Het zit werkelijk muurvast. Weet niet of het in alle weg- en weersomstandigheden zal houden maar voorlopg zit de Tomtom er in ieder geval mooi tegen aan zonder schroefjes, boutjes en stangen. Ik ga het maar eens uitproberen maar wel met een zekeringstouwtje eraan. Misschien hebben ook anderen iets aan dit idee.

 4. Forum import
  Reactie van bezoeker 'Joop', geïmporteerd van het oude forum: NIET DOEN DUS!!! Gisteren had ik de autohouder aan mijn scherm vastgemaakt en het leek erg goed vast te zitten. Vanmorgen ben ik het gaan uitproberen, maar het ging maar een half uur goed. Op de snelweg vloog ineens al het spul eraf. Gelukkig dat ik het met een koordje gezekerd had, zodat er verder geen schade was, maar het is toch te gek dat de helpdesk van Tomtom dit soort adviezen geeft. Het is eigenlijk een schandaal!! Zo'n autohouder, de naam zegt het al, is echt ongeschikt voor op een motor. Waarschijnlijk omdat de luchtdruk achter zo'n scherm verminderd laat dat ding spontaan los. Toch echt belachelijk dat Tomtom aardige systeempjes kan maken, maar dat ze werkelijk geen benul hebben van hoe je met zoiets omgaat. Inmiddels heeft mijn BMW dealer mij beloofd een deugdelijke steun op het stuur te maken. Ik heb daar alle vertrouwen in.

 5. Forum import
  Reactie van bezoeker 'RenĂˆ', geïmporteerd van het oude forum: Gewoon de RAM mount nemen zit als een huis, je hoeft er geen touwtje meer aan te knopen. systeem is geschikt voor (bijna) elke motor, gebruik het ook op de mountainbike. Je kunt er ook statiefklem opzetten voor foto/video onderweg.