Voor het nieuwe forum, klik   hier
Forum import
Reactie van bezoeker 'van Engen', geïmporteerd van het oude forum: Na het monteren van nieuwe remzuigers en hoofdremcilinder krijg ik het systeem niet ontlucht,bij een korte proefrit bleken de remmen ook te blijven hangen.

5 reacties

 1. Forum import
  Reactie van bezoeker 'TuLiPs', geïmporteerd van het oude forum: Heb je de stelnok van je remhandel misschien te ver in de zuiger gedraaid? Heeft n.l. hetzelfde effecte als je rem in krijpen. Het niet willen ontluchten en het blijven hangen van je rem duidt daar wel op.

 2. Forum import
  Reactie van bezoeker 'peter', geïmporteerd van het oude forum: Het bleek aan het ABS systeem te liggen?Nieuwe ABSunit kost 1400euro weet iemand of hier een revisieset voor bestaat(volgens dealer niet)of is er een bedrijf bekend die deze systemen kan testen. Alvast bedankt peter

 3. Forum import
  Reactie van bezoeker 'Paul.', geïmporteerd van het oude forum: Hoi. Lijkt me stug dat de ABS in de war raakt als er aan de tangen en pomp gewerkt is, ik denk nog maar eens ontluchten en de ABS resetten. Groeten, Paul.

 4. Forum import
  Reactie van bezoeker 'Christophe', geïmporteerd van het oude forum:
  Heb je de stelnok van je remhandel misschien te ver in de zuiger gedraaid? Heeft n.l. hetzelfde effecte als je rem in krijpen. Het niet willen ontluchten en het blijven hangen van je rem duidt daar wel op.
  @ van Engen, jg zult niet de eerste en niet de laatste zijn bij de oorzaak zit in de zuiger/remcylinder. Een oorzakelijk verband met de ABS regeleenhied ontgaat me. Bovendien zijn storingen van de ABS regeleenheid bij zestienkleppers zeldzaam, zeker als het om ABS2 gaat.