Voor het nieuwe forum, klik   hier
Forum import
Reactie van bezoeker 'bert', geïmporteerd van het oude forum: Ik ben helaas verplicht wegens omstandigheden mijn volledig gereviseerde R75/6 te verkopen maar heb geen succes op div advertentie sites, heeft iemand tips voor me waar ik nog kan adverteren met een redelijke kans op succes, alvast bedankt.

6 reacties

 1. Forum import
  Reactie van bezoeker 'Egbert', geïmporteerd van het oude forum: Volgens mij heb ik bij de Hobbyist wel eens "te koop" papiertjes zien hangen. Moet je even naar ze toe rijden, dat wel. Succes, Egbert

 2. Forum import
  Reactie van bezoeker 'Leon', geïmporteerd van het oude forum:
  Ik ben helaas verplicht wegens omstandigheden mijn volledig gereviseerde R75/6 te verkopen maar heb geen succes op div advertentie sites, heeft iemand tips voor me waar ik nog kan adverteren met een redelijke kans op succes, alvast bedankt.
  Ik ben op zoek naar een oude R75 misschien is die motor van je wel iets voor mij en hebben wij alle twee geluk dit is mijn telefoon nr06-10111273 voor kontakt op te nemen met mij. Met vriendelijke groet, Leon Wiaterek

 3. Forum import
  Reactie van bezoeker 'bert', geïmporteerd van het oude forum: hallo Leon, Kun je mij aub je e-mail doorgeven. Dank je.

 4. Forum import
  Reactie van bezoeker 'marcel', geïmporteerd van het oude forum: Wellicht dat je in het voorjaar meer succes hebt. Dan gaat pas bij vele het motorgevoel kriebelen. Dat was bij mij de reden om juist in december een motor te kopen. Veel keus, weinig animo bij kopers en dus een lagere prijs. Nu zit bij iedereen ook de Sint en kerst in het hoofd. gr marcel.

 5. Forum import
  Reactie van bezoeker 'L.Wiaterek', geïmporteerd van het oude forum:
  hallo Leon, Kun je mij aub je e-mail doorgeven. Dank je.
  Hallo Bert dit is mijn E-mailadres l.wiaterek@home.nl Ik hoor nog van je. Gegroet Leon Wiaterek