Voor het nieuwe forum, klik   hier
Forum import
Reactie van bezoeker 'van zelst', geïmporteerd van het oude forum: De K1 heeft 5 dagen stil gestaan, en nu weigert de kilometerteller? Herkent iemand dit probleem? De motor hort en stoot ook rond de 3000 tpm in elke versnelling Zelfs de BMW dealer is dit niet bekend? Heeft iemand hier een antwoord op?

3 reacties

  1. Forum import
    Reactie van bezoeker 'theo', geïmporteerd van het oude forum: Hallo ,ik heb hetzelfde eens met een K100 gehad daar waren de koolborstels van de startmotor versleten waardoor hij ook ontzettend stotend begon te lopen. Bij de km teller zou ik de kabel (stekker) van de gever in het achterwiel naar de teller toe eens controleren. succes Theo.

  2. pcgerrit
    70676 km week stil gestaan en ja de teller stopt er mee als ik vandaag naar huis rijdt. sensor van de achter cardan gehaald schoongemaakt en met een stalen schroevendraaier ritmisch er tegen getikt terwijl contact aan staat. en ja de teller wijzer reageert. Terug gemonteerd en hij doet het weer. Waarom om doet ie het nu wel en eerst niet.. Kan het kabeltje de oorzaak zijn ? De tijd zal het leren. Wat betreft stoten bij 3000 toeren dat kan niets met de kilometer teller sensor te maken hebben maar wel alles met de hal gever die kijkt naar de omwentelingen van de krukas.