Voor het nieuwe forum, klik   hier
Forum import
Reactie van bezoeker 'Ron', geïmporteerd van het oude forum: Hoi Zoek een gaaf 2e hands windscherm voor mijn k75 (k100 past ook) Basic model Groet

9 reacties

 1. Forum import
  Reactie van bezoeker 'a.gerritsen', geïmporteerd van het oude forum: kijk is op markt plaats.nl bij onderdelen b m w succes.

 2. Forum import
  Reactie van bezoeker 'Erik', geïmporteerd van het oude forum: Alternatief, hier had het ook gekund: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=7931749824&ssPageName=STRK:MEWA:IT

 3. Forum import
  Reactie van bezoeker 'Cor', geïmporteerd van het oude forum: Hallo Ron, ik heb een kompleet scherm voor een K75RT liggen. Groet,cor.

 4. Forum import
  Reactie van bezoeker 'Yvo', geïmporteerd van het oude forum: Hallo Ron ,heb een scherm voor een K75rt liggen van ong.53 hoog .

 5. Forum import
  Reactie van bezoeker 'Yvo', geïmporteerd van het oude forum: Hallo COR een vraagje ,hoe hoog is je scherm of is het zo een plat liggend scherm?

 6. Forum import
  Reactie van bezoeker 'Cor', geïmporteerd van het oude forum: Hallo Yvo, volgens mij is het een platliggend scherm. De hoogte kan ik zo niet zeggen maar volgens mij is het het meest verkochte scherm voor dat het e verstelbare scherm kwam.

 7. Forum import
  Reactie van bezoeker 'Yvo', geïmporteerd van het oude forum: t'Is omdat ik op zoek ben naar een Lt scherm van ong . 60 cm hoog om volledig uit de wind te zitten,hetgeen ik nu heb is 50cm en juist op schermhoogte van helm en't maakt teveel lawaaai

 8. Forum import
  Reactie van bezoeker 'Cor', geïmporteerd van het oude forum: Hallo Yvo, ik denk niet dat het scherm wat ik heb liggen voor jou het juiste is. Laatst heb ik een LT gezien waar de eigenaar zelf een fraai stuk kunstof als velenging op de ruit gemonteerd heeft.